Karijes ranog detinjstva – Prevencija i lečenje

18,000.00 рсд

Format: 21 x 29,7 cm
Broj strana: 892
Pismo: Latinica
Povez: Tvrd
Godina izdanja: 2024

ISBN:

978-86-85701-47-7 (prva knjiga)

978-86-85701-48-1 (druga knjiga)

Odlomak iz knjige

Шифра производа: 199 Категорија: Ознаке: , ,

Opis

Naš novi udžbenik „Karijes ranog detinjstva – prevencija i lečenje“ uvešće Vas u stomatološku praksu, obezbeđujući alate i znanje uz pomoć kojih ćete moći da se suočite sa jednim od najvećih izazova u stomatologiji – karijesom ranog detinjstva.

Napisan od strane vrhunskih stručnjaka iz oblasti stomatologije, ovaj udžbenik je rezultat ogromnog istraživanja i prakse, što ga čini dragocenim resursom kako za studente tako i za praktičare stomatologije. Počinje osnovnim konceptima i naučnim temeljima, ali brzo nas upoznaje sa najnovijim pristupima prevenciji i lečenju karijesa ranog detinjstva. Naši autori nisu samo stručnjaci iz oblasti stomatologije, već su i predstavnici najmerodavnijih institucija za javno zdravlje, čime se potvrđuje da se udžbenik oslanja na najnovija istraživanja i preporuke.

Ovaj udžbenik nije samo suva teorija! On je, takođe, pun brojnih ilustracija, fotografija i tabela koje čine čitanje i učenje uzbudljivim i lako razumljivim. Svojim pristupačnim stilom pisanja, ova knjiga čini složene koncepte jasnim i pristupačnim svima, bez obzira na nivo iskustva. Ovakav rukopis je prvi put napisan na našim prostorima, a redak je čak i u svetu!

Kada govorimo o prevenciji karijesa ranog detinjstva, važno je napomenuti i ulogu pravilne ishrane i redovnih poseta stomatologu.

Udžbenik „Karijes ranog detinjstva – prevencija i lečenje“ predstavlja dopunu prethodnog istraživanja „Karijes ranog detinjstva – biološke osnove“ koji možete pogledati ovde.

Dakle, ako ste spremni da se suočite sa izazovima karijesa ranog detinjstva i da naučite kako da pružite najbolju negu svojim najmlađim pacijentima, ne tražite dalje – naš udžbenik je tu da vam pomogne na tom putu ka uspehu u stomatologiji!

Dodatne informacije

Težina3 кг
Dimenzije21 × 29.7 × 3 цм