Praktikum iz ortopedije vilica

1,320.00 дин.

SKU: 184 Category:

Opis

Praktikum iz ortopedije vilica (Uvod u osnovne principe dijagnostike i terapije u ortopediji vilica) ima za cilj da upozna čitaoce sa savremenim principima dijagnostike i terapije ortodontskih nepravilnosti. Oslanjajući se na prethodna saznanja poznatih i priznatih svetskih i naših stručnjaka iz oblasti Ortodoncije i na sopstvena dugogodišnja iskustva, autori su se trudili da materiju prilagode našoj nacionalnoj ortodontskoj problematici, našim shvatanjima, potrebama i mogućnostima.

Knjiga je uređena tako da prati dijagnostičke procedure koje se protokolarno primenjuju pri obradi ortodontskih pacijenata. Poglavlja daju precizna uputstva o formiranju ortodontske dijagnoze i ukazuju na osnovne smernice u planiranju složene ortodontske terapije.

Kome je ovaj praktikum namenjen?

Knjiga je pre svega namenjena studentima osnovnih studija Stomatologije a zatim lekarima na specijalizaciji i specijalistima iz oblasti Ortopedije vilica.
Autori su nastojali da stil pisanja bude lako razumljiv, pristupačan i koncizan a obrađena materija adekvatno ilustrovana.

Na udžbenik veliki uticaj su imali i recenzenti, prof. dr Mihajlo Gajić i doajen ortodontske misli prof. dr Dimitrije Trišović. Oni su svojim neskromnim angažovanjem i sugestijama pomogli i u velikoj meri doprineli izradi ovog udžbenika. Veliku zahvalnost autori duguju i inženjeru Miletu Ranđeloviću, njihovom dugogodišnjem saradniku za tehničku opremu ove publikacije.

Naše zadovoljstvo biće potpuno ako čitaoci, prvenstveno studenti osnovnih studija i poslediplomci, budu sa zadovoljstvom i lakoćom usvajali obrađenu materiju, odnosno budu uspešni i zadovoljni korisnici ovog udžbenika.

Dodatne informacije

Težina 0.7 kg
Dimenzije 24.5 x 17.5 x 1.3 cm

You may also like…